Infiltratie kratten

Overtollig regenwater kan snel onder de grond worden gebracht met een regenwaterberging. Dit kan heel makkelijk met AquaCell units. AquaCell units zijn door de grote inhoud hiervoor zeer geschikt. Met deze toepassing van een of enkele units kan water overlast door hevige regenval op uw terrein tot het verleden horen.

Wij hebben drie soorten infiltratiekratten

Hoe werkt het?

De infiltratie units worden omwikkeld met een waterdoorlatend geotextiel hierdoor vergt dit geen verder onderhoud. Een bijhorende bladsnijder en zandvangput voorkomen het vervuilen en dicht slippen van uw waterberging.

Korte systeemweergave

Een korte weergave van het systeem

1. De bladsnijder wordt tussen de regengoot geplaatst. Het hemel water wat op het dak terecht komt word via de regenpijp afgevoerd. Het blad en eventueel grofvuil verdwijnt dan via de regenpijp naar beneden. De bladsnijder zorgt ervoor dat het blad en het grofvuil word uitgeworpen en niet in uw infiltratie systeem terecht komt. Tevens dient de bladsnijder als overstort bij extreme regenval.

2. De zandvanger is een put die ook wordt ingegraven op uw terrein. Van boven af ziet uw in tuin een gietijzeren of kunststof deksel. Daaronder zit een uitneembare filterconstructie. Deze is gemakkelijk te verwijderen en kunt u met uw hand of schepje het vuil van de bodem scheppen. De filterunit kunt u schoon spuiten met de tuinslang. Dit kunt het beste 2 maal per jaar doen.

3. De infiltratie units omwikkeld met het geotextiel worden ingegraven op uw terrein. Dit kan op ieder gewenste plek aangezien de infiltratie units in verschillende grote en klassen verkrijgbaar zijn.

Andere mogelijkheden voor

Hemelwater afkoppelen

Verschillende infiltratiekratten

De Lite krat te herkennen aan zijn zwarte keur, geschikt voor tuinen en / of plaatsen zonder verkeersbelasting. De krat heeft een inhoud van  200 liter en een afmeting van 1000 x 500 x 400

De Aquacell krat te herkennen aan zijn blauwe kleur, geschikt voor plaatsen met verkeersbelasting.  De krat heeft een inhoud van 200 liter en een afmeting van 1000 x 500 x 400

 De Q-BB krat te herkennen aan zijn grote en blauwe kleur, word vaak gebruikt bij grote infiltratie velden of op plaatsen met weinig ruimte. De kratten zijn te gebruiken op plaatsen met verkeersbelasting. De krat heeft een inhoud van 430 liter en een afmeting van 1200 x 600 x 500

Er zijn 2 uitvoeringen, de een inspecteerbaar de ander niet.

Daarnaast hebben we nog de prefab ingepakte kratten. Deze zijn beschikbaar zonder verkeersbelasting als met verkeersbelasting, grote voordeel is dat je er een stuk minder werk aan hebt,  zie onderstaand een voorbeeld.

Ook uw hemelwater afkoppelen?

De Rijk Sevenum helpt u graag verder met eventuele vragen.
Voor een op maat gemaakte offerte, vul uw gegevens in.

De vakspecialist met de grootste kennis

Hello World!

Over ons

Voor 12.00 uur besteld betekent vrijwel altijd levering de volgende dag

Leveringen:
Op alle aanbiedingen tot, en overeenkomsten inzake, door ons te verrichten leveringen en/of diensten zijn onze Algemene Verkoop voorwaarden van toepassing.
Anders luidende voorwaarden worden uitdrukkelijk afgewezen.

Retouren:
Goederen kunnen alleen worden geretourneerd in overleg.

Bestellen en afhalen

Afhalen van goederen is mogelijk van:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Openingstijden

Maandag:         08:00–17:00
Dinsdag:           08:00–17:00
Woensdag:       08:00–17:00
Donderdag:      08:00–17:00
Vrijdag:             08:00–17:00
Zaterdag:         08:30-12:30
Zondag:            Gesloten

Aangepaste openingstijden:    

Bouwvak 2024          22-7-2024 t/m 9-8-2024                                                op werkdagen geopend van 8:30 - 12:30

© 2021 | Website geproduceerd door Bear's Factory

TOP